Salesforce Dev 401 (Dumps-1)

Salesforce Dev 401 (Dumps-1)

1. Standard fiscal years can start on the first day of any month of the year ?
A.True
B.False

Ans. A

2. The organization IDs of your sandboxes remain same each time your sandbox is refreshed
A. TRUE
B. FALSE

Ans. B

3. An opportunity can have only one primary partner
A. TRUE
B. FALSE

Ans. a

4. Which of the following is not a correct statement?
A. Tags can be enabled by enabling Tags permission for the Organization
B. Tags can be enabled by enabling Tags permission for the Profiles
C. Tags can be added on the Records
D. Tags can be accessed from the Sidebar component

Ans. b

5. Encrypted fields are editable regardless of whether the user has the “View Encrypted Data” permission.
A. True
B. False

Ans. A

6. Which of the following can not be done via Workflow ?
A.Create a Task
B.Create an Event
C.Create an Email Alert
D.Create an Outbound Message

Ans. b

7. Roll Up Summary fields work in which kind of relationship ?
A.Many to Many Relationship
B.One to One Relationship
C.Master - Detail Relationship
D.Lookup Relationship

Ans. c

8. Which functionality cannot be achieved by final rejection action in an Approval Process ?
A.Change the status of a field to “Rejected”
B.Send an email notification
C.Unlock the record
D.Delete the Record

Ans. D

9. Which feature is used to Report on Historical Data ?
A.Reports
B.Dashboards
C.Analytical Snapshot
D.Mobile Lite
E.Entitlements

Ans. C

10. Folders are used in Salesforce.com to store ?
A.Reports, Dashboards, Documents and Email templates
B.Reports, Dashboards and Documents
C.Dashboards, Documents and Email templates
D.Reports and Dashboards

Ans. A

11. Which of the following can be done by the Pagelayout Editor ?
A.Make a Field Mandatory
B.Make a Field Read-Only
C.Both A & B
D.None of Above

Ans. c

12. Which of the following is not allowed ?
A.Master (Custom object) and Detail (Standard object)
B.Master (Custom object) and Detail (Custom object)
C.Look Up between (Standard object) and (Standard object)
D).Look Up between (Standard object) and (Custom object)

Ans. A

13. How many different Master – Detail relationships can exist on the detail object side ?
A.1
B.2
C.3
D.4

Ans. B

14. What happens when a parent record is deleted in the Parent Child
model having a Lookup Relationship between Parent - Child Objects ?
A.Child records are also deleted
B.Shows an error
C.Cant delete the record
D.Child records are not deleted

Ans. d

15.
Can Data Loader be run through the Command Line ?
A.Yes
B.No

Ans. A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *